Wij helpen u met het nemen
van de volgende stap

Tender Webinars
Live Tender Advies
Tender Blogs

Tip: Voor het succesvol inschrijven op aanbestedingen is het zinvol om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Professionals van Tenderkoers leveren een gratis QuickScan van jouw bedrijfsprocessen en verstrekken bondige adviezen, zodat je verbeteringen in gang kunt zetten.

Gratis QuickScan aanvragen

Tender Ondersteuning

Wij nemen het gehele
aanbestedingsproces uit handen

Aanbesteden kost veel tijd en expertise. De papieren rompslomp, de lastige procedures en de complexiteit van aanbestedingen weerhouden veel bedrijven ervan om mee te doen aan onderhandse en openbare aanbestedingen.

Samenwerken is de sleutel tot een succesvolle inschrijving. Wij zijn de expert in aanbestedingsprocedures en jij bent de expert in jouw producten en/of diensten. Tijdens de samenwerking nemen wij zoveel mogelijk van het aanbestedingsproject uit handen. Uiteraard verwachten wij van jou input over de gevraagde bedrijfsspecificaties en prijzen. Dit hoeft niet in één keer goed te zijn. Wij zijn er het hele aanbestedingsproject bij. Het inschrijven op een aanbesteding doen we samen. Samen zorgen we voor de winnende inschrijving.

Voorbereidingsfase
Het begint allemaal met een interessante aanbesteding. Dit kan een onderhandse of Europese aanbesteding zijn of een aanbesteding uit onze database. De aanbesteding wordt door ons beoordeeld op o.a. haalbaarheid en dit wordt in een advies gesprek besproken.

Uitvoeringsfase
Het aanbestedingsproces gaat van start. In deze fase worden alle, door de opdrachtgever gevraagde, documenten verzameld. Denk aan formele documenten (UEA, GVA, etc.), kwaliteitsstukken (prijzenbladen) en bijlagen.

Afrondingsfase
In de laatste fase wordt alles gecontroleerd en klaar gemaakt om in te dienen. Na het indienen van de offerte volgt een gunningsbeslissing. Eén op de drie aanbestedingen wordt dankzij Tenderkoers gewonnen.

Tender Webinars

Zelf meer leren over het aanbestedingsproces?

In samenwerking met NIAC verzorgen wij webinars. Daarnaast biedt Niac veel interessante trainingen op het gebied van aanbestedingen.

Bekijk onze webinars

Basistraining inschrijven voor beginners

April 15, 2021
Bekijk Webinar

Haal voordeel uit overheidsopdrachten

September 24, 2020
Bekijk Webinar

Live Tender Advies

Een live advies gesprek met een van onze experts

Bezig met de voorbereidingen of al volop begonnen met het aanbestedingsproject, maar komt u er even niet uit of heeft u een vraag? Maak gebruik van onze live ondersteuning. U kunt een afspraak met ons plannen en uw vragen bij ons neerleggen. Het gesprek kan op meerdere manieren plaatsvinden, fysiek op kantoor, online via Teams, Google Meet of Skype of telefonisch. Laat het ons weten.

Neem de volgende stap

Tender Blogs

Wij delen graag onze kennis

Wij hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van aanbestedingen, deze kennis en ervaring stellen wij graag tot beschikking. Dit doen wij onder andere doormiddel van onze blogs! Wij schrijven blogs over onderwerpen zoals: aanbestedingsprocedure, soorten aanbestedingen, ect.

Geïnspireerd om de volgende stap te
zetten met uw onderneming?

Neem vrijblijvend contact op

"Succes bereik
je samen"

Tenderkoers

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Postbus 87
8260 AB Kampen
tel: 06 - 121 336 19
tel. 085 - 065 10 42
email: info@tenderkoers.nl

       Bekijk ons op Maps

Navigatie

Home
Ondersteuning
- Werkwijze
Over Ons
Blog
Contact
Tenderchecklist
Log In

Certificeringen

Wij zijn in bezitting van het ISO 9001, ISO 14001 2015 en het APMP certificaat.
Lees hier wat dat betekent

Volg ons ook online

© 2020 Tenderkoers    |     KVK nummer: 75354799     |     BTW nummer: 860250871B01     |     Algemene voorwaarden     |     Privacy statement