Aanbesteding hulp

Wij nemen het gehele
aanbestedingsproces
uit handen

Aanbesteden kost veel tijd en expertise. De papieren rompslomp, de lastige procedures en de complexiteit van aanbestedingen weerhouden veel bedrijven ervan om mee te doen aan onderhandse en openbare aanbestedingen.

Gratis Quickscan

Wij leveren een Gratis QuickScan van jouw bedrijfsprocessen en verstrekken bondige adviezen, zodat je verbeteringen in gang kunt zetten.

Wat is aanbestedingshulp?

Samenwerken is de sleutel tot een succesvolle inschrijving. Wij zijn de expert in aanbestedingsprocedures en jij bent de expert in jouw producten en/of diensten. Tijdens de samenwerking nemen wij zoveel mogelijk van het aanbestedingsproject uit handen. Uiteraard verwachten wij van jou input over de gevraagde bedrijfsspecificaties en prijzen. Dit hoeft niet in één keer goed te zijn. Wij zijn er het hele aanbestedingsproject bij. Samen zorgen we voor de winnende inschrijving.

Vaste aanbestedingshulp

Van plan om vaker mee te doen met aanbestedingen?
Ga voor vaste aanbestedingshulp.

Tenderkoers als jouw vaste Tenderdesk;
Een vaste Tenderspecialist binnen Tenderkoers;
Wij houden bij wanneer er een interessante aanbesteding is;
Samenwerken is de sleutel tot een succesvolle inschrijving.
Of probeer eerst eenmalige
aanbestedingshulp

Wij nemen het gehele aanbestedingsproces uit handen.

Leer Tenderkoers kennen;
Volledig vrijblijvend;
Vaste projectprijs.

Waarom
aanbestedingshulp?

Als je al eerder aan een aanbesteding hebt deelgenomen, dan weet je hoe belangrijk het is om een team te hebben dat hier ervaring mee heeft. Wat je niet wilt, is dat je uren aan jouw inschrijving besteedt om erachter te komen dat het niet voldoet aan de specificaties van de aanbesteding of dat het te laat is ingediend. Onze experts hebben dit proces ontelbare keren doorlopen. Daarom kunnen wij je helpen meerwaarde te creëren en je te onderscheiden van de concurrentie. Samen kunnen we zorgen voor een succesvolle inschrijving.

Waar bestaat een aanbesteding uit?

Een aanbesteding bestaat uit verschillende soorten eisen. Hoe kun je hieraan voldoen en wat moet je doen om dat te realiseren?In de leidraad van een aanbesteding worden de volgende termen gebruikt: Uitsluitingsgronden, Geschiktheidseisen, Bewijsstukken en Gunningscriteria. In dit artikel lees je wat deze eisen inhouden en hoe je kunt voldoen aan de gevraagde eisen. Er staan ook bruikbare tips bij en (juridische) punten waarbij je extra moet opletten.  

Hoe vind je een aanbesteding?

Er worden dagelijks binnen Nederland wel tot 50 Europese en nationale aanbestedingen gepubliceerd. Dit gaat van vervoer tot drukwerk, van schoonmaak tot ICT en ga zo maar verder. Hier zitten dus zeker interessante aanbestedingen tussen voor jouw bedrijf. Maar om nu de hele dag op Tenderned of andere aanbestedingsplatformen te zoeken naar een interessante aanbesteding is zonde van jouw tijd. Daarom bieden vele partijen hier een goede oplossing voor. Namelijk de tendersignalering. Zo blijf jij op de hoogte van aanbestedingen die passen bij jouw bedrijf. Naast Europese aanbestedingen zijn er ook onderhandse aanbestedingen. Daar zullen we je nu niet mee vermoeien, maar ook dat is zeker de moeite waard om je in te verdiepen.

Werkwijze

Vergroot de  kans op gunning
met onze gestructureerde werkwijze

Voorbereidingsfase
Het begint allemaal met een interessante aanbesteding. Dit kan een onderhandse of Europese aanbesteding zijn of een aanbesteding uit onze database. De aanbesteding wordt door ons beoordeeld op o.a. haalbaarheid en dit wordt in een advies gesprek besproken.

Uitvoeringsfase
Het aanbestedingsproces gaat van start. In deze fase worden alle, door de opdrachtgever gevraagde, documenten verzameld. Denk aan formele documenten (UEA, GVA, etc.), kwaliteitsstukken (prijzenbladen) en bijlagen.

Afrondingsfase
In de laatste fase wordt alles gecontroleerd en klaar gemaakt om in te dienen. Na het indienen van de offerte volgt een gunningsbeslissing. Eén op de drie aanbestedingen wordt dankzij Tenderkoers gewonnen.

Referenties

Bedrijven die wij succesvol
hebben geholpen met aanbesteden

Tenderkoers

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen

Postbus 87
8260 AB Kampen

tel. 085 - 065 10 42
tel: 06 - 121 336 19
email: info@tenderkoers.nl

       Bekijk ons op Maps

Wij helpen met

Aanbesteding HulpAanbesteding AdviesAabesteding Trainingen
Leer meer over Tenderkoers
Over ons

Certificeringen

Wij zijn in bezit van het ISO 9001, ISO 14001 2015 en het APMP certificaat.

Ja, jij kan winnen

Neem contact op
Volg ons ook online

© 2022 Tenderkoers    |     KVK nummer: 75354799     |     BTW nummer: 860250817B01     |     Algemene voorwaarden     |     Privacy statement

Branding & Website: