January 19, 2023

Tender | Sanitaire Voorzieningen

Nieuws en Updates
Ceri Scheurwater

Marktconsultatie Sanitaire Voorzieningen Christelijke Hogeschool Windesheim


Omschrijving

Momenteel hebben Windesheim en On Campus een overeenkomst met Elis Nederland B.V. voor de dienstverlening en levering van sanitaire voorzieningen. Momenteel worden er voorbereidingen getroffenen voor een aanbesteding. De planning is om per 01-01-2024 een nieuwe overeenkomst te hebben. Om deze aanbesteding zo zorgvuldig mogelijk voor te bereiden is er gekozen om een marktconsultatie uit te zetten. Er is voor een marktconsultatie gekozen om meer inzicht in de markt te krijgen over de ontwikkelingen in de markt.

Omvang

Windesheim en On Campus zijn op zoek naar één opdrachtnemer voor het leveren van alle dispensers en verbruiksartikelen zoals aangegeven in de huidige situatie. Dit is inclusief toiletseat cleaners, menstruatiemiddelen en toiletborstels. Schoonloopmatten zullen naar alle waarschijnlijkheid geen onderdeel uitmaken van de opdracht.

Windesheim en On Campus zijn voornemens om alle toiletten en toiletgroepen uit te rusten met dezelfde supplies. Zo heeft elk toilet straks ook de beschikking over o.a. toiletseat cleaners. Daarbij streven Windesheim en On Campus ernaar in de toekomst het aantal genderneutrale toiletten uit te breiden, waarbij ook damesverband containers tot de standaard uitrusting behoren.

Windesheim en On Campus zijn voornemens om de periodieke vervanging van toiletborstels onderdeel uit te laten maken van deze overeenkomst.

Hierbij zijn wij opzoek naar een opdrachtnemer welke een duurzame en innovatieve oplossing kan bieden om dit te facilitairen.

Het uitgeven van gratis mensturatiemiddelen wil Windesheim aanbieden in circa 10 toiletgroepen.

Type procedure

Marktconsultatie

Tenderkoers

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen

Postbus 87
8260 AB Kampen

tel. 085 - 065 10 42
tel: 06 - 121 336 19
email: info@tenderkoers.nl

       Bekijk ons op Maps

Wij helpen met

Aanbesteding HulpAanbesteding AdviesAabesteding Trainingen
Leer meer over Tenderkoers
Over ons

Certificeringen

Wij zijn in bezit van het ISO 9001, ISO 14001 2015 en het APMP certificaat.

Ja, jij kan winnen

Neem contact op
Volg ons ook online

© 2022 Tenderkoers    |     KVK nummer: 75354799     |     BTW nummer: 860250817B01     |     Algemene voorwaarden     |     Privacy statement

Branding & Website: