July 6, 2021

Tender Tuesday | Horeca, gastronomie en evenementen

Nieuws en Updates
Ceri Scheurwater

Branche
Geschenken en kerstpakketten

Aanbestedende Dienst
Stichting ROC Midden Nederland - Utrecht

Deadline inleverdatum
1 oktober 2021 11:00 uur

Opdrachtomschrijving
ROC MN gebruikt relatiegeschenken om weg te geven tijdens evenementen, conferenties, open dagen, etc. – de zogenaamde give-aways. Daarnaast worden relatiegeschenken gebruikt om bestaande relaties te onderhouden. Relatiegeschenken zijn altijd voorzien van een ROC MN logo. Eventueel kan daar een korte tekst aan worden toegevoegd. De relatiegeschenken van ROC MN zijn te verdelen in twee hoofdgroepen: 1. Voorraadartikelen: Relatiegeschenken die met een hoge omloopsnelheid door meerdere colleges en/of diensten worden afgenomen en zijn voorzien van het algemene ROC MN logo. De voorraadartikelen worden in bulk aangemaakt en op aanvraag van het college of de dienst uitgeleverd. De voorraadartikelen worden bij afname gefactureerd en betaald ten laste van het budget van de aanvrager. De dienst Marketing en Communicatie voert regie over de voorraadartikelen. 2. Specials: Relatiegeschenken die door een specifiek college of dienst worden afgenomen. Deze relatiegeschenken zijn bedrukt met het logo van het college of dienst en eventueel een korte tekst. Het aanvragende college bepaalt wat wordt afgenomen, wat de uitvoering en wat de bedrukking is. De producten worden na levering gefactureerd en betaald ten laste van het budget van de aanvrager. Het assortiment bestaat uit in ieder geval uit: Voorraadartikelen: • Gadgets: - Waterdrinkfles (Dopper) – in de vier huisstijlkleuren van ROC MN – bedrukt met het algemene ROC MN logo - Waterdrinkfles (Dopper) – in de vier huisstijlkleuren van ROC MN – onbedrukt, in opdracht te bedrukken met een college- of dienstlogo • Food: Druivensuiker rolletje • Schrijfmaterialen: - Luxe Balpen - balpen Een nadere specificatie per artikel staat in bijlage 3. Specials: • Textiel: onder andere polo’s, T-shirts, hoodies en sweaters. • Custom made artikelen: zeer uiteenlopende producten afhankelijk van de toepassing, het moment, het budget en de doelgroep. • Food artikelen: lang houdbare producten in kleine aantallen verpakt (bijvoorbeeld pepermunt, druivensuiker of waterflesjes).

Omvang
Omvang van de aan te besteden opdracht (excl. b.t.w.):
2018 € 43.665,-
2019 € 54.413,-
2020* (corona) €193.869,-
2021* t.m. juni 2121 € 96.948,-
*( Door pandemie Corona, meer uitingen dan standaard).

Er is sprake van uiteenlopende opdrachten. De aard, omvang, complexiteit en de frequentie van de uit te voeren opdrachten zijn niet voorspelbaar. De begrote omvang voor de levering van relatiegeschenken is daarom gebaseerd op de uitgaven van ROC MN in het verleden. Aan het bedrag kunnen geen rechten worden ontleend. De verdeling assortiment voorraad artikelen – specials is respectievelijk 74% – 26%.

Originele Publicatie
TenderNed

Alle Tender Blogs

"Succes bereik
je samen"

Tenderkoers

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Postbus 87
8260 AB Kampen
tel: 06 - 121 336 19
tel. 085 - 065 10 42
email: info@tenderkoers.nl

       Bekijk ons op Maps

Navigatie

Home
Ondersteuning
- Werkwijze
Over Ons
Blog
Contact
Tenderchecklist
Log In

Certificeringen

Wij zijn in bezitting van het ISO 9001, ISO 14001 2015 en het APMP certificaat.
Lees hier wat dat betekent

Volg ons ook online

© 2020 Tenderkoers    |     KVK nummer: 75354799     |     BTW nummer: 860250871B01     |     Algemene voorwaarden     |     Privacy statement