April 13, 2021

Tender Tuesday | Kleding en uitrusting

Nieuws en Updates
Ceri Scheurwater

Branche

Bedrijfs- en veiligheidskleding

Aanbestedende Dienst

ROVA Activa Beheer B.V. - Zwolle

Deadline inleverdatum

27 mei 2021 10:00 uur

Opdrachtomschrijving

Het leveren van bedrijfskleding inclusief aanverwante diensten aan Aanbestedende Dienst. Aanbestedende dienst is voornemens één (1) leverancier te contracteren voor het leveren van bedrijfskleding middels een kledingpakket, inclusief aanverwante dienstverlening bestaande uit:

• Het inmeten van de kleding, waaronder het organiseren van passessies;

• Het leveren van een initieel kledingpakket opgevolgd door vervangingsleveringen;

• Het aanbrengen van logo’s op de kleding van aanbestedende dienst;

• Herstel en reparatie. h.k.v. levensduur verlenging;

• Maak- en vermaak werkzaamheden van de kleding;

• Retourname inclusief duurzame verwerking;

• Logistieke invulling via een digitale webshop.


Omvang

De omvang van de aanbestede Opdracht is ca. €110.000,- exclusief btw per jaar. De genoemde aantallen zijn indicaties/schattingen, waaraan door Inschrijver geen rechten kunnen worden ontleend.

Aanbestedende dienst heeft in de huidige situatie een overeenkomst met één (1) leverancier voor het leveren van Bedrijfskleding. Het assortiment en de te leveren bedrijfskleding is divers.

Dit heeft te maken met het feit dat de verschillende werkzaamheden en functies voor ieder een eigen type kleding vraagt.

Voorbeelden van producten die momenteel worden afgenomen zijn: truien, vesten, polo’s(lange en korte mouw), jassen (zomer en winter), (korte en lange) broeken, overalls, sokken, mutsen, petten, veiligheidshesjes etc.. De huidige bedrijfskleding wordt besteld door middel van een digitale webshop.

Vooreen selecte groep medewerkers vermaakt de huidige leverancier de bedrijfskleding zodat deze goed passend is. De herstel- en reparatiewerkzaamheden zijn momenteel geen onderdeel van de dienstverlening, waardoor momenteel onnodig veel producten vroegtijdig worden weggedaan.

Aanbestedende dienst heeft momenteel circa 400 medewerkers in dienst. Het is de ambitie/strategie van aanbestedende dienst om komende jaren te groeien, specifiek gericht op de buitenruimte. Naar verwachting zal dit een groei betreffen van ongeveer 80 medewerkers.

De afgelopen jaren hebben laten zien dat het realiseren van deze strategie mogelijk is. Aan deze aantallen kan door Inschrijver geen rechten worden ontleend.

Originele Publicatie

TenderNed

Tenderkoers

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen

Postbus 87
8260 AB Kampen

tel. 085 - 065 10 42
tel: 06 - 121 336 19
email: info@tenderkoers.nl

       Bekijk ons op Maps

Wij helpen met

Aanbesteding HulpAanbesteding AdviesAabesteding Trainingen
Leer meer over Tenderkoers
Over ons

Certificeringen

Wij zijn in bezit van het ISO 9001, ISO 14001 2015 en het APMP certificaat.

Ja, jij kan winnen

Neem contact op
Volg ons ook online

© 2022 Tenderkoers    |     KVK nummer: 75354799     |     BTW nummer: 860250817B01     |     Algemene voorwaarden     |     Privacy statement

Branding & Website: