June 1, 2021

Tender Tuesday | Projectinrichting en kantoorsupplies

Nieuws en Updates
Han Kettenis

Branche
Kantoorsupplies en -machines

Aanbestedende Dienst
Gemeente Amsterdam, Facilitair Bureau

Deadline inleverdatum
30 juni 2021 12:00 uur

Opdrachtomschrijving
De opdracht bestaat uit het leveren van kantoorartikelen en blanco papier. # Kantoorartikelen: Alle kantoorbenodigdheden die ervoor zorgen dat op de werkvloer alles aanwezig is voor een efficiënte uitvoering van het werk. # Papier: de levering van blanco papier A4 en A3 dat onder andere gebruikt wordt voor het maken van afdrukken op multifunctionele printers. Het aantal artikelen in de kasten wordt aangepast van 40 + 10 artikelen naar 20 + 10 artikelen. Tevens heeft de Gemeente ervoor gekozen om de voorraad kasten niet meer door de leverancier te laten inkopen en aanvullen. Dit zal door medewerkers van de Gemeente zelf worden gedaan. De Gemeente wenst een hiervoor oplossing van de leverancier, bij voorkeur een applicatie voor de mobiele telefoon om bestellingen te kunnen plaatsen op basis van een standaard voorraad met basis aantallen. Huidige situatie: Momenteel heeft de Gemeente één leverancier voor het leveren van kantoorartikelen én het bijhouden van een voorraad standaard kantoorartikelen op de 140 kantoren in het beheer van het Facilitair Bureau. De huidige leverancier is verantwoordelijk voor het bestellen en bijvullen van de voorraadkasten. Het Standaard Kast Assortiment (SKA) bestaat op dit moment uit 40 vaste artikelen en 10 flexibele artikelen naar keuze van de locatie. De kasten en de bakken waar de kantoorartikelen in worden geplaatst zijn in eigendom van de Gemeente. Voor blanco papier was er tot eind 2020 een aparte leverancier. Vanwege de afname van het aantal bestellingen van blanco papier is besloten blanco papier en kantoorartikelen samen in te kopen. De Gemeente mag blanco papier en kantoorartikelen samenvoegen omdat beide binnen de CPV-categorie 30190000-7 (Diverse machines, uitrusting en benodigdheden voor kantoor) vallen. Op basis van de huidige situatie kan hiervoor een indicatie worden afgegeven dat dit circa 50 tot 75 orders per week betreft welke gebundeld afgeleverd dienen te worden. De Gemeente ontvangt gemiddeld 4600 facturen per jaar voor kantoorartikelen. Het aantal afleverlocaties is circa 300. Opdrachtdoelstelling: In het kader van deze Aanbesteding is de Gemeente voornemens kantoorartikelen en blanco papier in te kopen. De leverancier dient een zo duurzaam mogelijk assortiment aan te bieden en zo veel mogelijk artikelen van biobased materialen/grondstoffen. In deze Leidraad is de gedetailleerde omschrijving van de Opdracht en de daaraan gestelde eisen opgenomen.

Omvang
De totale raming van de Aanbesteding met een looptijd van 4 jaar (inclusief verlengingsopties) wordt vastgesteld op € 2.400.000 exclusief BTW. De maximale uitnutting van de af te sluiten Raamovereenkomst wordt gesteld op € 3.000.000 exclusief BTW. Dit betreft een indicatie, op basis van de spendanalyse en de uitgaven onder de huidige raamovereenkomst over de jaren 2018, 2019 en 2020 jaren. Aan deze indicatie kunnen door de Inschrijver geen rechten worden ontleend. De maximale opdrachtwaarde is opgenomen vanwege de wettelijke plicht daartoe en dient niet als budgettair kader te worden geïnterpreteerd door Inschrijvers.

Originele Publicatie
Negometrix3

Tenderkoers

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen

Postbus 87
8260 AB Kampen

tel. 085 - 065 10 42
tel: 06 - 121 336 19
email: info@tenderkoers.nl

       Bekijk ons op Maps

Wij helpen met

Aanbesteding HulpAanbesteding AdviesAabesteding Trainingen
Leer meer over Tenderkoers
Over ons

Certificeringen

Wij zijn in bezit van het ISO 9001, ISO 14001 2015 en het APMP certificaat.

Ja, jij kan winnen

Neem contact op
Volg ons ook online

© 2022 Tenderkoers    |     KVK nummer: 75354799     |     BTW nummer: 860250871B01     |     Algemene voorwaarden     |     Privacy statement

Branding & Website: